Nagy Katalin

Sminktetováló

Nagy Katalinnak hívnak. Gyermekkoromban, művészeti rajziskolában végeztem, már akkor imádtam alkotni. Utána az élet egy teljesen más pályára vitt a munka területén, de szerencsére adódott egy lehetőségem, hogy visszataláljak a művészet egyik ágára, a sminktetoválásra. Szerintem a Sminktetoválás művészet és nem is akármilyen, hisz más emberek arcán alkotunk és a legjobb, hogy ezzel örömet okozunk.

Dévényi Natáliánál

tanultam ki a sminktetoválás fortélyait.

Ő volt, aki behozta Magyarországra a Microblading, avagy Japán technológiát. A mai napig megvan vele a folyamatos kapcsolattartás és konzultáció. Kitanultam, mind a gépi sminktetoválást, abból is több technikát, mint pedig a Microablading, avagy Japán technológiát. Fontosnak tartom a szakmában a minőséget, mint a felszerelésben, anyagokban, mint pedig a kivitelezésben.
Célom, hogy miden vendégem, fülig érő mosollyal és nagyobb önbizalommal távozzon tőlem. Főként Kecskeméten dolgozom a FaceStudo-ban, ami egy nagyon kellemes, barátságos környezetű kis szalon, de időnként Komáromban is megtalálható vagyok.

Ha csak gondolkodsz

a sminktetováláson

és vannak dolgok, amire választ szeretnél, vagy elrontották a szemöldököd és nem tudod, mit kezdj vele, vagy csak lenne pár kérdésed, keress nyugodtan. Mindenkinek, minden esetben a konzultáció ingyen van!

Tóth Martina

Professionális sminkes, szempilla stylist és kozmetikus

Sziasztok!:) Tóth Martina vagyok, professzionális sminkes , szempilla stylist és kozmetikus. Mindig is a Sminkes szakma elsajátítása volt az igazi célom, ennek érdekében 2011-ben végeztem kozmetikusként, ahol egyben megszereztem a sminkelés elméleti és gyakorlati alapját. A sminkeléssel 2014-ben kezdtem el komolyabban foglalkozni, ahol a sminkelés alapjait Czagány Ildikó Sminkesnél végeztem, neki köszönhetően sikerült a sminkelési tudásomat magasabb szintre emelni. Ennek következtében további képzéseken vettem részt, mint például a Galmour MakeUP Academy oktatójánál ,Sok Csaba Sminkmesternél és a Makeup Hungary Academy- Sárosi Szilviánál ,ahol Nemzetközileg elismert Diplomás profi sminkessé váltam. Jelenleg a MACcosmetics csapatát is erősítem, amely nagy büszkeséggel tölt el. „Szeretem megfigyelni az emberek arcvonásait, az apró vonalaikat , amely tükrözi bennük az igazi szépséget,karaktert. A sminkelés számomra a szépség tökéletesítését jelenti, amely boldogabbá teszi és magabiztosságot nyújt a viselői számára.”-Tóth Martina