Nagy Katalin

Sminktetováló

Kozmetikusként és sminktetováló mesterként tevékenykedem és több száz hölgy viseli arcán elégedetten, önbizalommal és boldogan kezeim munkáját.
Emellett jó pár kozmetikus kollégának adtam profitábilis tudást, támogatást sminktetoválás terén, hogy tevékenységi körét bővítse a sikeresen elvégzett tanfolyamamim után.
Rengeteg oktatáson, továbbképzésen és workshopon vettem részt az évek alatt, hogy pallérozzam tudásom. Összes Sminktetováló technika ismeretében, minden bőrtípusú hölgy vendégem számára a legjobbat tudom javasolni. Nem egy berögződött sablon alapján alakítom ki a formákat, hanem az igény felmérte után a lehető legjobban egyénre szabva. Fontosnak tartom a szakmában a minőséget, mint a felszerelésben, anyagokban, mint pedig a kivitelezésben.
Szerintem a Sminktetoválás művészet és nem is akármilyen, hisz más emberek arcán alkotunk és a legjobb, hogy ezzel örömet okozunk.

Sári Nikolett Boglárka

Kozmetikus és szempilla stylist

Sári Nikolett Boglárka vagyok, és mindenki Boginak szólít.
Nekem ez a szenvedélyem, hogy a szépségipar közel áll hozzám, már kiskoromban elkezdődött, mikor 2 évesen már azzal játszottam, hogy apukámat ki sminkeltem
2019 márciusában végeztem kozmetikusként, előtte már alapismereteket szereztem Kecskeméten az egyik híres szempilla stylistól, és onnantól kezdve, otthon készítettem a pillákat. Mikor elkezdtem hivatalosan is szalonban dolgozni, tudásomat fejlesztve, elmentem Budapestre és megcsináltam a Volume 2D technikát. Azután, rà félévre Szegeden tanultam 2-4D orosz technikát, az egyik szintén híres-nemes szempilla stylist mestertől, akitől sok olyan dolgot tanulhattam meg, amivel még precízebb és tartósabb technikával dolgozhatok! Mai napig kíséri a munkásságom, és egyes helyzetekben mentoromként szolgál Köszönöm szépen Neki!
Örülök, hogy az élet ebbe a gyönyörű szakmába sodort. Nagyon szeretek új embereket megismerni, segíteni Nekik, azzal is, hogy a szempillával mindenki úgy érzi magát, mintha kilépett volna egy címlapból! Önbizalmat ad, szebb tekintetet, és megjelenést biztosít.

Mottóm: Szépből, még szebbet!