Sminktetoválás oktatás

A Face Studio, független OKTATÓ központ. Ez azt jelenti, hogy nem részesítünk előnyben semmilyen márkát, ezáltal úgy zajlanak az oktatások, hogy ezeket mind ismertetjük és elmondjuk, melyikből mit érdemes, mire használni.
Lehetőség van egyéni oktatásokra, teljesen kezdőknek és haladóknak egyaránt. Az alapoktól kiindulva a legújabb technikák elsajátításáig minden megtalálható a tanfolyamaink között. Különböző modulok közül lehet választani, tetszés szerint, akár külön-külön is elvégezhetők.
Szépségszalonoknak külön lehetőséget kínálunk. Választható egy olyan opció, melyben házhoz, vagyis a szalonjához megyünk ki a megrendelőnek, és ott tudják a saját környezetükben elsajátítani a sminktetoválás fortélyait. / részletek, továbbképzések szalonoknak kitelepüléssel
Minden tanfolyam, továbbképzés elvégzése után, 3 nyelvű oklevelet kapnak a sikeres vizsgát tett tanulók, amit mindenhol elfogadnak az UNIÓ-n belül.
Folyamatos kapcsolattartás a FACE STUDIO-val és folyamatos segítségnyújtás a nálunk végzett tanulóknak.
A Webshop-ban VIP kártya, ami különféle kedvezményeket tartalmaz.
Negyedévenként, INGYENES konferencia, ahol átbeszéljük közösen a problémákat és azok megoldását. Személyes vagy online részvétel egyaránt lehetséges.
Folyamatos, több fős konferencia, ahol különböző technikákat ismertetünk, és élő modellen mutatjuk be őket.
A mi mottónk: ne eltapossuk, hanem erősítsük és építsük egymást.