SEBÉSZETI BEAVATKOZÁS NÉLKÜL AKÁR A PLASZTIKAI MŰTÉTEK VÉGEREDMÉNYÉVEL MEGEGYEZŐ EREDMÉNYT IS ELÉRHETÜNK, AZ ÚJ PLAZMA TECHNOLÓGIA SEGÍTSÉGÉVEL

A kozmetikai iparág legújabb irányát már nem az eddig megszokott elven működő kozmetikai gépek jelentik, hanem egy forradalmian új megközelítés, amely eredménye teljességgel megegyezhet a plasztikai műtéttel, viszont sebészeti beavatkozás nélkül.

A hagyományos műtétekkel ellentétben – ahol vágás, vérzés, varrás szükséges a felesleges bőr eltávolításához – a Splendid kezeléseknél az eredmény kíméletesen formázható a végletekig, anélkül hogy mindezekre sor kerülne.
A beavatkozásnak egy héten belül nyoma sincs, az eredmény viszont azonnal látható.

A SPLENDID GÉPPEL VÉGEZHETŐ KEZELÉSEK SZÉLES SPEKTRUMON MOZOGNAK, EZEKET MINDENKI A SAJÁT KOMPETENCIÁJÁNAK MEGFELELŐEN VÉGEZHETI, TEHÁT ELTÉRŐ MÓDON HASZNÁLHATJA ŐKET ORVOS AVAGY KOZMETIKUS.

 

HOGYAN MŰKÖDIK

A készülék a levegőben található gázok ionizálásával a bőr és az eszköz vége között létrehozza a 4. halmazállapotot – plazmaállapot -, ennek hatására elektromos ív jön létre, mely mikromilliméter pontban a bőrrel találkozva szublimálja, összehúzza azt, a környező szövetek roncsolása, illetve hőterhelése nélkül. A kezelés helyén kérgesedés keletkezik, mely apró barna pontok formájában látható. Ez 5-7 nap alatt rendeződik, alatta új, feszes bőr keletkezik.

IDŐTARTAM

Területtől függően 30-50 perces kezelési idő, 5-7 napos gyógyulás, garantált eredmény a következő 20 hónapra.